Bestill time Kontakt oss
Undervalg +
Hjem - Tannbehandlinger - Tannregulering - Vanlig og usynlig tannregulering

Vanlig og usynlig tannregulering

Brackets

Tannreguleringsklosser i stål

Tannreguleringen (speed) som vi vanligvis bruker, er den minste og mest effektive på markedet. Vi bruker selvligerende brackets (klosser) som er 3 ganger mindre enn vanlige brackets: Derfor er de mer komfortabel, ser bedre ut og er mer hygienisk.

To typene brackets Vanlig og Speed side om side. De små klossene er betydelig mindre enn vanlige tannreguleringsklosser.
Den minste klossen på markedet


Keramiske brackets

For de pasientene som vil ha en regulering som er litt mer diskret, bruker vi brackets av glasskeramikk som er gjennomsiktig og derfor langt mindre synlige. Disse koster noe ekstra!

Keramiske brackets er mer diskré enn vanlige tannreguleringsklosser og dekker mindre av tannens overflate.
Keramiske brackets, diskret


"Usynlig" tannregulering

Regulering på baksiden av tennene: I dette tilfellet limes brackets som er spesialtilpasset til pasientens tenner på innsiden av tennene (incognito). Reguleringen blir helt usynlig, men det kan ta tid å venne seg til klossene og til å snakke normalt og tydelig. Dette er utstyr som lages i Tyskland individuelt tilpasset hver pasient, i tillegg er denne teknikken mer komplisert og tidskrevende å utføre for tannlegen. Av disse grunnene er behandlingen ca 75-100 % dyrere enn vanlig regulering.


Tannregulering på baksiden av tennene er lite fremtredende.
Incognito, usynlig reguleringPlastskinner

Tennene flyttes ved hjelp av en serie tynne, gjennomsiktige plastskinner som framstilles i England ved hjelp av avansert datateknikk. Pasienten bytter til en ny skinne annenhver uke, som ved vanlig behandling kan gi behov for opptil 40-50 skinner. Behandlingen er derfor 50-75% dyrere enn vanlig regulering. For mer informasjon trykk her.

Vi er sertifiserte brukere av Incognito-brackets-system.
Skriv ut
loader