Undervalg +
Hjem - Tannbehandlinger - Allmenntannhelse - Tannlegeskrekk

Tannlegeskrekk

Hvordan behandles tannlegeskrekk?

De fleste mennesker liker ikke å gå til tannlegen, men graden av angst varierer veldig.
Det er ca 5 % av befolkningen som har tannlegeskrekk som er så alvorlig at den hindrer dem i å gå hos tannlegen. Mange pasienter sier de har tannlegeskrekk, men ha egentlig en lettere tannlegeangst. Hvordan kan vi ved Tann- og kjeveklinikken hjelpe deg med din tannlegeskrekk / tannlegeangst?

Noen får et normalisert forhold til tannlegen bare ved å bli mottatt på en respektfull, varm og hensynsfull måte.

De prater med tannlegen om sin tannlegeskrekk, blir enige om videre forløp, får en "stoppknapp" de kan bruke når de ønsker, får rikelig med bedøvelse, kanskje øretelefoner med lyd, -og finner ut at dette i grunnen ikke var noe å grue seg for.

Andre trenger beroligende midler før behandlingen. Og noen trenger sedasjon eller narkose.
Tann- og kjeveklinikken har laget et opplegg for dem med alvorlig tannlegeskrekk (odontofobi)
Hvis du vil vite mer om dette, kan du bestille time for en prat.

NB! Denne første samtalen er IKKE i tannlegestolen og IKKE med tannlege. Du prater bare med en våre rutinerte tannhelsesekretærer gjerne over en kopp kaffe.

Så får du vite mer om hva vi kan tilby og dere kan finne ut hva som passer for deg. Du kan få en omvisning på vår moderne tannklinikk hvis det er ønskelig. Vi tar din tannhelse og tannlegeskrekk seriøst og ønsker virkelig å hjelpe deg.

Ring oss gjerne på telefon 222 14 222 eller send oss en e-post.Fortell oss om din tannlegeskrekk slik at vi kan tilrettelegge for deg! Våre tannhelsesekretærer har selvsagt samme diskresjon og taushetsplikt som annet tannhelsepersonell.
Skriv ut
loader