Bestill time Kontakt oss
Undervalg +
Hjem - Tannbehandlinger - Allmenntannhelse - Undersøkelse

Undersøkelse hos tannlegen

Tann og kjeveklinikken, Rommen, Oslo

Grundig tannlegeundersøkelse 


Som ny pasient ved Tann- og kjeveklinikken vil du få undersøkt tenner, tannkjøtt og munnslimhinner ekstra nøye. Vi tar vanlige tannrøntgenbilder og av og til et oversiktsbilde (panoramarøntgen) som viser hele kjeveområdet (alle tenner, kjeveledd, bihuler mm), hvis dette skulle være nødvendig.

Vi vil på grunnlag av dette gi deg informasjon om din tannstatus, framtidsutsikter og eventuelt nødvendig behandling. Du får et skriftlig kostnadsoverslag, gjerne med alternativer. Du bestemmer selv hva du ønsker av behandling, ut fra din økonomi, dine ønsker og prioriteringer.

Se våre veiledende priser her

Vi tilpasser oss ditt behov for tannbehandling

Vi er vant til å motta pasienter med helt ulike ønsker og behov. Noen trenger bare en sjekk og en puss i året, noen har spart opp problemer gjennom mange år og trenger omfattende restaurering. Vi gir deg informasjon, anbefalinger og tilbud, men du bestemmer. 

Helseskjema ved første tannundersøkelse


Ved konsultasjon første gang er det viktig at man fyller ut et helseskjema. Dette er en orientering om pasientens sykdommer og medikamentbruk som vi tar hensyn til i tannbehandlingen. Det er viktig at vi gjøres oppmerksom på endringer i helsestatus ved senere konsultasjoner. Alle opplysninger du gir din tannlege eller andre ved klinikken, behandles med en absolutt taushetsplikt. 

Jevnlige undersøkelse av tennene

Etter avsluttet behandling avtaler vi når vi skal sende ut innkallelse til ny kontroll. Ved den årlige rutinekontroll blir det normalt tatt en ny undersøkelse og kanskje et par røntgenbilder. Er det lite tannstein eller misfarging renser vi raskt i samme slengen. 

Program for munnhygiene

Noen får sjeldent hull, men har mer problemer med tannstein og tannkjøttsbetennelse. Disse settes opp på et hygieneprogram hos våre tannpleiere. En del pasienter trenger rens hos tannpleier halvårlig eller enda oftere. 
 
Skriv ut
loader